Tags

, ,

Med vejret idag, føler man virkelig at foråret er på vej, og heldigvis kan man også efterhånden se, at det er lyst længere : )

Med ny årstid følger selvfølgelig også masser af nye varer i butikkerne. Af en eller anden grund syntes jeg altid, det er ekstra fristende med forårs og sommer varerne, kontra efterår og vinter. Jeg tror, vi higer efter, at kunne gå lettere klædt, ikke lag på lag og ikke nær så praktisk. Samtidig er kollektionerne i butikkerne, med garanti mere farverige og lyse og venlige, i forhold til de mere dæmpede og brændte toner ved efterårs tid. Bare det jeg skriver det her, bliver jeg helt vild efter nyt til garderoben (men nu skal der selvfølgelig ikke så meget til i forvejen ; ))

Nu har jeg kigget i min krystal kugle, for at få et glimt af, de tendenser som måtte komme i butikkerne.

Klare farver som grøn, pink, rød og blå var på carwalken flere gange da forårs kollektionerne blev vist. Dette blev set hos bl.a. Jil Sander, Gucci, Prada og Fendi. Farverne blev gerne sat sammen på kryds og tværs, lilla med rød, grøn med pink etc.

Ovre i den anden “grøft” var det minimalistiske og afæmpede. Beige og hvide toner, rene linjer og fine detaljer. set hos bla. Céline, Chloé og Calvin Klein

Vi kan også regne med, at se en del i denim som eks. skjorte og kjoler. Safari looket kommer igen igen og 50’er looket er stadig aktuelt (hurraa).

Nu er jeg endnu ikke millionær, men vil glæde mig til de billigere versioner. Heldigvis er detail handlen god, til hurtigt at opfange signalerne fra de store modehuse, så det er sikkert at mange af tendenserne, vil være at finde der, i løbet af de nærmeste måneder.

Alle garderober har fortjener lidt solskin : )

About these ads