I min lille serie om skønne produkter, er Nuxe ikke til at komme uden om.

Nuxe er et fransk kosmetik firma, som blev startet af en fransk apoteker og som har fået stor fremgang de senere år. De er med på bølgen af semi økologiske produkter. Der er ikke parabener i (tilsætnings stoffer, som er under mistanke for at virke hormon forstyrrende) og god for sensitiv hud( de fleste produkter kan tilmed bruges til mindre børn).

Et produkt jeg må fremhæve er Huile Prodigieuse, en såkaldt tør olie, som kan bruges i ansigt, krop og hår. Den er ikke fedtet, som de fleste olier kan være og har en skøn skøn duft (ville ønske jeg kunne vedhæfte duft prøver på bloggen…), som er diskret, så man roligt kan bruge sig egen parfume. Den er god til tørre spidser i håret, men brug endelig ikke for meget, jeg har nemlig selv prøvet at få et lettere fedtet look på den konto ;  )

Den fås også med let skinnende effekt, som er god til den solbrune hud.

 

Serien Reve de Miel er også virkelig skøn, god til rigtig tør hud og har også en skøn let sød duft af honning og mandel.

Læs mere på http://en.nuxe.com/home/index.html?language=en og bliv klogere på mærket.

Noget af det, jeg selv elsker at læse om, i diverse mode magasiner, er om skønheds produkter, som er testet af redaktionen eller læserne. Så kan man få en nogen lunde ærlig mening, og vide om produkterne fungerer, inden man smider penge efter det. Derfor ønsker jeg, at dele mine skønheds erfaringer med jer, jeg er jeres forsøgskanin :  ) Plus, jeg er blot en “lille” blogger, så man kan være sikker på, at jeg ikke bliver betalt, for at fremhæve bestemte varer her(Stylekat er ikke i lommen på nogle firmaer, endnu…)

Nuxe er forholdvis dyrt herhjemme, så et lille fif vil være at købe det, skulle du komme til Frankrig. Så koster dét det halve. På nettet er der ikke så meget at spare, da portoen ofte løber op.

Vi ses snart igen

About these ads