Jeg fortsætter, med at bringe lidt billeder, fra verdens største film festival. Både det smukke og det underholdende….

Når jeg følger med i de looks, som har været på den røde løber, indtil videre, syntes jeg, der har været en tendens til mindre heldige kjoler og outfits, mere end det modsatte. Men det har jo også sin charme, omend det er lettere ufrivilligt ;  )

Penelope Cruz er jo en dejlig kvinde at se på, det undrer mig altid, når det kan lykkedes at gøre en smuk kvinde, til en kikset kvinde, ubegribeligt. Hun har alle forudsætinger for at være den røde løbers dronning, hvor end hun er henne, men i mine øjne, griber Penelope alt for sjældent denne chance. Lad mig give nogle billed eksempler på, hvad jeg syntes, har været dårlige looks, til den kære Penelope.

Generelt vælger Penelope knap så flatterende frisurer, og hun har ellers fantastisk hår, men pandehåret klæder hende ikke, i mine øjne, og “telte hår” er et NO GO!

For mange flæser

Alt for mange flæser!

Hele kjolen er bare for meget af det hele

Kedeligt, zzzzzzzzz

Det er ikke grimt, men det der mangler fra Penelope, er måske nærmere en “wow” faktor, lige den ekstra indsats.

Kjolen fra hendes premiere på: Pirates of Carribian, var for meget, og håret lidet flatterende. Hun ligner en “plukket påfugl”, kjolen er Marchesa. Johnny Depp ser da godt ud, som altid på hans egen skæve facon, han er en original  :  )

Tilgengæld var det bedre til presse konferencen, langt bedre, det er sex faktor og wow effekt. Kjolen er Stella McCartney

Der var dog nogle virkelig uheldige “fashion victims” på den røde løber.

Fan Bing Bing, kinesisk skuespillerinde, i Elie Saab. Sikke en flødeskumskage af en kjole, flæse eksplosion!

Cheryl Cole, igen en smuk kvinde, som igen og igen kikser på den røde løber ( dog langt mere grelt end Penelope). Stephane Rolland kjole, de der “frugter” ligner nogle store n….r, hvordan kan man se på sådan en kjole, og synes den ser godt ud?!!!

Tidligere i denne uge, præsterede den kære Cheryl, at vise sig i det grimmeste outfit længe, og håret er et kapitel for sig (jeg tænker Texansk bordel mutter…). Husker jeg rigtigt, var bukserne Diane Von Furstenberg, bæltet Burberry Prorsum, toppen Gucci. Skoene behøver vi jo slet ikke nævne, for hvor er de lige? Måske var hun barfoddet? Ak, kære Cheryl, ring lige til mig, du har tydeligvis brug for hjælp  ;  )

Bryce Dallas Howard var også en af de uheldige, endda 2 gange. Mere uformlige klæder skal man lede længe efter. Netop fordi hun havde for stort tøj på, startede der straks rygter om evt. graviditet, men det ingen undskyldning! For blot små 2 uger siden, så vi Kate Hudson og Jessica Alba, være ballets dronninger til Met gallaet, og de var højgravide, det er en ommer kære Bryce.

Kjolen er Reem Acra

Når jeg er igang med Bryce Dallas Howard, er det oplagt at vise de skønne reklamer hun har lavet for kære Kate Spade. Kunne hun ikke lære noget af de stylister, som har stylet hende her? Man bliver simpelthen så glad i låget, af de her kampagne billeder. Essex tasken hun viser,drømmer jeg stadig om. Se mere om Kate Spadehttp://www.katespade.com/landing-main/landing-main,default,pg.html

Jeg vil gå ud og bage en kage, god søndag :  )

About these ads