Tags

,

I min evige saga om kendte personer med en beundringsværdig stil, er vi nået til den amerikanske skuespillerinde Kate Bosworth. Jeg må også sige, at frøken Bosworth har et (efter min ydmyge mening) et ualmindelig kønt og kært ansigt, så hun kan bære det meste.

Der er mange kendte, som kan gøre det godt til officielle arrangementer/ på en rød løber. Kunsten er også at vise god stil i dagligdagen, for her har næppe været hjælp fra diverse stylister, frisører, makeup artister etc. Og her udmærker Kate sig altså, ifølge stylekat’s mening.

Kate’s stil er faktisk lidt forskellig fra den officielle til den personlige Kate. Forstået på den måde, at til officielle arrangementer er Kate’s stil ofte enkel, på grænsen til det minimalistiske og endelig meget feminin. I privaten har Kate’s stil et strejf af både noget råt, enkelt og boheme (lyder som en værre pærevælling, men det fungerer).

Her følger (alt for mange) billeder, af nogle af mine egne favoritter fra Kate’s look på den røde løber. Kate har forøvrigt selv nogle klare favoritter, når det kommer til designere hun bærer her. Det er ofte Calvin Klein, Erdem, Proenza Schouler og Jil Sander hun har på på den røde løber. En sidste ting, det er ikke kun tøjet som Kate bærer som fungerer, jeg synes Kate gør det godt, fordi altid lykkedes hende, at få hele looket til at spille godt sammen. Hun har altid en frisure som passer perfekt til den valgte kjole, og hendes makeup er jeg også stor fan af. Den er altid meget naturlig med fokus på strålende hud, og mere nedtonet øjen makeup.

Videre til Kate’s mere private stil. Kate er kendt for at mikse de dyre designer varer, med tøj fra billigere butikker som eks. Top Shop, Zara, J.Crew og Madewell. Hun går også meget i Vanessa Bruno, som hun netop har lavet en kampagne for.

Her et lille glimt af Kate’s egen garderobe, det ser da meget pænt ud ;  )

Kate Bosworth har også et samarbejde med sin veninde stylisten Cher Coulter, hvor de designer smykker http://www.jewelmint.com/. Konceptet er ret genialt, for man skal betale for et abonnement, hvor man modtager et smykke om måneden. Samme koncept findes også inden for t-shirts (stylemint af søstrene Ashley og Kate Olsen), senest har jeg hørt, at Jessica Simpson vil starte noget tilsvarende med skønheds pleje.

Håber du måske er blevet inspireret. Personligt har jeg selv lade mig inspirere et par gange, af Kate’s mange skønne frisurer :  )

About these ads