Tags

,

Uha, dette er åbenbart en sag som ingen ende vil tage. Jeg har tidligere nævnt om den store skatte sag mod Domenico Dolce og Stefano Gabbana http://stylekatblog.com/2011/04/02/kort-nyt-fra-modelandet/, og vi taler ikke om små penge her, næh hele 416 millioner euro! Gisp, selv en stor lotto pulje på 102 millioner blegner ved sammenligning ;  )

Domenico Dolce og Stefano Gabbana, eller blot Dolce & Gabbana

De 2 herrer er under anklage, for at have oprettet et såkaldt “skuffe selskab” i Luxembourg til det ene formål, at gemme penge af vejen for de italienske myndigheder. Tidligere på året i april, blev sagen afvist af en dommer, men nu har højesteret besluttet, at genoptage sagen mod dem. Mon det har noget at gøre med den efterhånden meget omtalte dårlige italienske økonomi? Jeg gætter bare, men 416 millioner euro ville uden tvivl lune, i en slunken statskasse…

Skulle de rent faktisk blive dømt, står de til op til 3 års fængsel, og en bøde på knap 1 million euro.

Man kan næsten ikke forestille sig, en designer iklædt fængselsdragt, virker næsten naturstridigt. Stylekat følger sagen spændt, og skal nok bringe nyt når det sker :  )

About these ads