Tags

, , ,

Bag dagens låge gemmer sig Edith Piaf, den berømte franske sangerinde.

Hvis Betty Grable fra igår døde for tidligt, døde stakkels Edith endnu tidligere i en alder af 47 år i 1963.

Mange kender måske Edith Piaf via filmen La vie en Rose. Her skildres Edith Piaf’s liv fra barn frem til hendes død. En skøn film som Marion Cottilard vandt en Oscar for, hun spiller r…. ud af bukserne som Edith Piaf.

Se det jo meget godt, at jeg lige kan fremhæve Marion Cottilard, for her er en stilfuld fransk kvinde. Hun ser altid så chik ud på en rød løber (jeg var vild med hendes Oscar havfrue kjole fra Jean Paul Gaultier, selvom mange ikke kunne fordrage den). Hun er loyal overfor alle de dygtige store modehuse fra Paris, så man ser hende i franske designere som førnævnte Jean Paul Gaultier, Chanel og Dior (som hun også laver kampagner for).

Jeg må stoppe nu, det viser sig det er en virus jeg har pådraget mig, livet er en jammerdal….;  )

About these ads