Tags

, , , ,

Jeg som troede det var uigenkaldeligt forbi. Gennem de sidste knap 3 år har jeg med vemod tænkt på min tidligere favorit butik på Hyskenstræde i indre KBH.

Viola Sky var en vidunderlig “tidsbobbel”, som at træde ind i et sensuelt sovekammer fra 50’erne, der var så romantisk og skønt. Men ak, krisen lukkede for butikken, men ikke før jeg fik købt mig fattig i deres skønne designs sæføli’              :  )

Nu er Viola sky så genopstået og jeg jubler selvfølgelig. Der har været mange som jeg, som har savnet Viola Sky og det er da også efterspørgsel, som har gjort at mærket er genopstået, dog nu udelukkende netbutik. Jeg vil savne at træde ind i deres skønne univers, men verden kan nu vedblive at blive velsignet med smukke og delikate designs.

Besøg nu http://www.violasky.dk/, har du en mand eller kæreste vil han også sætte pris på det, dét er jeg sikker ;  )

About these ads