Tags

, ,

Var det ikke på tide med et tilbageblik, i anledning af det snarlige nye år?

Her på bloggen starter vi med desserten først, hvilke betyder vi starter med det sjoveste først, de mest underholdende indslag fra den røde løber år 2011 :  )

Så skal jeg nok vise mine bud på de bedste indslag fra den røde løber 2011 i løbet af ugen.

Jeg kunne vel nøjes med et enkelt galleri, men det ville være for nemt, næh de skal “revses” individuelt ;  )

Dette outfit må ubetinget være årets værste. Cheryl Cole var den første jeg kom til at tænke på, da jeg besluttede mig for at hylde årets rædsler her på bloggen. Jeg har skrevet om outfittet før, og om noget ,synes jeg næsten at hendes antræk er blevet værre over tid. Hvad enten hun selv har valgt sættet eller ej, så er det utilgiveligt at gå ud af døren sådan her. Det er jo alt som kikser her, fra sammensæting af farver til pasform og videre til hendes “bordelmutter” frisure, føj. Tjek fyren i baggrunden, selv han ser misfornøjet ud over den store øjebæ foran ham ;  )

Charlotte Gainsbourg bliver ofte nævnt sdom en af de mest stilfulde kvinder på kloden, men som hun viser her er hun absolut ikke ufejlbarlig. Rædsom flæse kreation, og jeg fatter ikke helt det ultra tranparente tema, havde hun et stort behov for at vise sin mave? Eller var det den kedelige bh som bare skulle luftes? Nå men hendes sko var da seje i det mindste.

Den her er rigtig god, eller rettere rigtig rædselsfuld ;  ) Melissa Leo vandt en Oscar denne aften, mon ikke hun vil kigge tilbage på sine fotos, og ærgre sig gul og grøn over, at der ikke var en som lagde hende i benlås, inden hun gik ud af døren? Her kan man virkelig tale om et omsyet gardin. Der er sikkert et køkken vindue et sted som mangler sine gardiner, så Melissa havde noget at tage på denne aften. Gennemførst pinlig kreation med verdens mest uflatterende pasform.

Det lykkedes Leona Lewis, at begå den samme modemæssige brøler igen og igen i løbet af 2011. Hun havde selv designet sine 2 delte outfits, og hvor er vi mange som ville ønske hun havde ladet være. Skomager bliv ved din læst, er det ikke sådan ordsproget går? Man skal holde sig til det man er god til, og Leona er absolut IKKE en god designer.

Kate Middleton eller Hertuginde Catherine står i den spøjse situation, at hun er at finde på begge mine lister, hun har både været kikset/konet, men heldigvis også meget stilfuld i løbet af 2011. Her er hun i en aflagt dug. Hele sættet ser enormt billigt ud, og det er da uheldigt når vi alle ved at det netop ikke er stangtøj vi har med at gøre her. Ærgeligt at så skøn en kvinde skal se så gennemført konet ud :  (

Sangerinden Jessie J prøver her at fremstå “edgy” på den røde løber, men fejler fælt. Jeg ved slet ikke hvor jeg skal begynde…i det mindste havde hun da pænt hår…

Jennifer Love Hewitt er åbenbart stadig en 10 årig pige indeni, for hun har tydeligvis stadig et Barbie kompleks. Gad vist om det er Mattel som har designet hendes flødeskumskage af en kjole? Og håret, alene frisuren ælder hende med 10 år ekstra. Så bliver det ikke mere uelegant mine damer og herrer…

Se her kære læsere, dette er et eksempel til skræk og advarsel om, hvor kikset man kan se ud, når man vælger den forkerte farve. Michelle Williams er ellers blevet lidt af en darling på den røde løber, og lidt af en trendsætter med sin korte frisure. Men den her 70’er kjole gør intet godt for hende, hun forsvinder i den, fordi tonen ikke komplimenterer hende, men derimod modarbejder hende totalt. Jeg må dog medgive, at Michelle Williams nok er det mindst “slemme” eksempel, af alle rædslerne her i indlægget ;  )

Som finale eller blot chokolade sovs på desserten som er dette indlæg, har vi Jennifer Lopez. En kvinde som Jennifer Lopez som ellers elsker at udstråle modemæssigt overskud, begår her en brøler af dimensioner. Man behøver ikke være stylist for at vide, at phyton på phyton et et NO GO. Det er det samme som leopard mønster på leopard mønster, læder på læder, velour på velour, altså bare grimt, for meget og for billigt at se på.

Vi ses igen til det bedste fra den røde løber.

About these ads