Tags

Hvordan holder modellerne den slanke linje? Her tænker jeg både på de kendte, og de knap så kendte. Der er så mange myter her, nogen er sikkert sande, andre måske knap så meget.

Vi kender det vel selv, der er forskel på folk. Æv hvor kan jeg blive frustreret, når der er mennesker som der ingen problemer har med at have en flad mave, på trods af de spiser mere og flere søde sager, end den gennemsnitlige teenager.

Jeg spurgte engang en bekendt, som havde levet mange år som model, hvordan de kunne holde den slanke linje. Havde mange af dem spiseforstyrrelser? Nej svarede hun, de fleste modeller hun havde stødt på, havde blot et meget højt stofskifte…hvor er verden uretfærdig…

Men trods alt, når det kommer til stykket, er de fleste modeller som os andre almindelige dødelige, de må passe på med kosten, og motionere for at holde en flot figur. Særligt når de bliver ældre og ikke har ungdommens vilde stofskifte, eller når de er blevet mødre.

Jeg skrev faktisk om modellen Adrianna Lima’s forberedelse til Victorias Secret showet sidste år. Det var IKKE for tøsedrenge, se selv

Her følger et galleri af kendte modeller som Coco Rocha Christy Turlington, Miranda Kerr, Gisele Bündchen, Elle Macpherson og Karolina Kurkova som alle er i træningstøj, enten på vej til/fra træning eller på en frisk løbetur. Jeg viser vel egentlig billederne for at vi andre kan få det lidt bedre, velvidende om at modeller også må arbejde for deres smukke ydre, og ikke er fødte superkvinder.

Der hører en historie med til billedet af Natalie Vodianova. På billedet løber hun marathon i Paris til fordel for sin velgørenheds organisation “The Naked Heart” (som bl.a. bygger legepladser i fattige områder i Natalies hjemland Rusland). På billedet til højre ser vi så Natalie gå show for Givenchy senere samme dag, det er da friskt ;  )

About these ads