Tags

, , , ,

Hvor har jeg ventet med spændning på Golden Globes, og endelig kan jeg bringe billeder fra den store prisuddelling.

For at opsummere, ud fra hvad jeg har set derfra, er jeg i det store hele ikke så imponeret, flere kedelige kjoler end kjoler med WOW faktor. Alt for meget i sort, creme, beige og hvidt, men hvad der har slået mig mest, er faktisk frisurerne, aldrig har jeg set en prisuddelling med så mange kedelige frisurer eller direkte kikset hår. Jeg ser på helheden, ikke kun kjolerne, der skal gerne være en harmoni ml. kjole, makeup, hår og tilbehør.

Lad mig advare, her er mange billeder og som sædvanlig, tager jeg dem et for et, så kommentarerne kommer med.

Angelina Jolie så for en gang skyld godt ud, og med det mener jeg ikke, at hun ikke er smuk, for det er hun bestemt. Jeg synes bare at når man netop er så smuk, burde det være en smal sag at se underskøn ud, men ofte prøver hun nedtone sin stil så meget at det bliver kedeligt, der kan være langt ml. wow øjeblikkene for frøken Jolie. Men ikke her, endelig bærer hun en rigtig gala kjole med WOW faktor, og se hvor det klæder hende( det hjælper selvfølgelig også på det, at hun har verdens smukkeste tilbehør ved sin side…). Hr Pitt går iøvrigt med stok, fordi han i sidste uge faldt med et af deres utalige børn på armen, bare rolig barnet slog sig ikke. Kjolen er Atalier Versace.

Helen Mirren skuffer bare ikke på en rød løber, hvis man spørger mig, hvilken stylist der så end hjælper hende, giv hende/ham en lønforhøjelse! Hun bar Badgley Mischka.

Tilda Swinton var tæske sej i Haider Ackermann som hun ofte bærer. Også en MEGET flot farve til hende, bravo.

Reese Witherspoon kan simpelthen bare se så kær ud, og det gør hun også her i en dejlig rød sag fra Zac Posen.

Salma Hayek har det tilfælles med Angelina Jolie, at hun også er stor skønhed og derfor nemt kan ligne en million. Det gør hun heldigvis også her i en smuk Gucci sag.

Evan Rachel Wood medbragte også WOW faktor med sin Gucci kjole, sikke en skøn påfugl hun er ;  ) Dog synes jeg her, at hendes hår er gabende kedsommeligt til så flot en kjole, det trækker ned, øv.

Julianne Moore bar godt nok sort, som netop kan være for nem og kedelig en løsning til en prisuddelling. Men, heldigvis viste Julianne hvordan det så skal gøres, her går hele looket nemlig op i en højere enhed, ren glamour fra top til bund. Hun bar Chanel.

Madonna kan både se fæl ud på en rød løber, eller også super skøn ud. Heldigvis havde hun en af sine heldige dage igår, hvor hun bar en flot kjole fra Reem Acra. Er det bare mig eller har hun stjålet Karl Lagerfeldts handsker? På det seneste ser man nærmest ikke et billede uden hun bærer fingerløse handsker som jo er Onkel Karls trademark ;  )

Viola Davis har jeg jo lige hyldet her på bloggen og hun fortsætter sin sejrsgang i en flot kjole fra Pucci.

Nicole Kidman er endelig ved at vende tilbage til sit gamle jeg, hvor hun var et mode es på en rød løber, og for en gang skyld valgte Nicole en sexet kjole fra Versace. Jeg synes det er forfriskende og flot, dog ville hun virkelig ha’ taget kejler i kjolen havde den haft lidt farve, den er næsten for bleg til hendes mælkehvide hud.

Så fik vi endelig Natalie Portman at se, hun har jo nærmest været gemt væk fra offentligheden siden hun fik en søn i sommers. Smuk farve til hende, hun bærer et af hendes favorit mærker nemlig Lanvin.

Emma Stone imponerer ofte med sin stilsikre sans, her imponerer hun ikke så meget. Hun er da pæn, men også lidt kedelig i Lanvin.

Charlize Theron gjorde det som hun er bedst til på en rød løber, nemlig at tage chancer og bære anderledes Haute Couture. Hun er gerne til det skarpskårne High Fashion. Hun bar Dior Haute Couture og så forrygende ud.

Sofia Vergara bar endnu engang Vera Wang, og når nu netop de kjoler sidder så godt på hendes skønne figur, så er det vel iorden ;  ) Dog synes jeg at lidt bølger i hendes lange lokker ville ha’ hjulpet på WOW faktoren, det helt glatte hår synes jeg ikke passer så godt til hendes look.

Zoey Deschanel har genrelt en dejlig stil og hendes prada kjole var også super flot. Men tjek lige håret, er det ikke lidt “fruet/konet”? Det ligner nærmest en paryk, lidt for rundt, lidt for volumiøst, der er dømt “hjelmehår”.

Kate Winslet fortsætter sin kavalkade med kedeligt hår og sexede kjoler. Netop en flot Jenny Packman kjole, men hvornår får vi lige den ekstra indsats fra Kate, så hun kan ligne den sexbombe hun jo egentlig er?

Rooney Mara har åbenbart taget sin rolle som Lisbeth Salander så meget til sig, at hun nu kun går i sort, man ser hende ikke mere i farver. Det kan blive lidt forudsigeligt (kedeligt), men der er dog nogle flotte detaljer på hendes Nina Ricci kjole.

Èn som efter min mening var rigtig kedelig var Jessica Biel. Kjolen som sådan er flot, det er Elie Saab, men læg mærke til hvor kedelig den ser ud på hende, det er som om hun gør alt, for at være så nedtonet som muligt. Med hendes hænge hår og mangel på accessories er det bare zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.

Jeg har lige hyldet Jessica Chastain for en smuk lyserød Balenciaga kjole, her vil jeg ikke hylde hende så meget. Men det er nok ikke så meget hendes Givenchy kreation, som hendes super kiksede hår der er problemet, her er lige dele bordel mutter og texansk husmor over frisuren, uf!

Nu til 2 kvinder, som efter min mening ofte gør det rigtig godt på en rød løber. Men de har desværre det tilfælles, at de igår skuffede. Det drejer sig om Michelle Willams og Freida Pinto. Michelle bar Jason Wu, igen meget pæn kjole men absolut ingen WOW faktor. Jeg mener, vi taler om en kvinde som er nomineret til en Golden Globe for at spille Marilyn Monroe for pokker, så må der da gerne være lidt stil over det, men ak.

Freida Pinto var nærmest ved at drukne i sin kæmpe Prada kjole og igen, kedeligt hår.

 

Nu til 2 kvinder som havde det tilfælles igår, at de begge bar kiksede kreationer. Den ene er Sarah Michelle Gellar, heltinden fra min ubestridte favorit serie Buffy (ja jeg er inderst inde stadig teenager). Mage til batik helvede skal man lede længe efter, føj for en stinker. Hun bar (desværre) Monique Lhuillier

Amanda Peet lignede et gardin i sin Marc Jacobs kjole, æv.

Pyh, det tog tid. Hvilke kjoler var dine favoritter?

About these ads