Tags

, ,

Jeg har det måske lidt bagvendt end så mange andre. Jeg spiser ikke synderligt meget mere i december, så skrump i Januar har jeg aldrig dyrket. Det falder mig meget mere naturligt at kaste mig over de søde sager i Januar, her har jeg virkelig behov for at forkæle mig selv, mine deller og mine smagsløg ;  )

December synes jeg går hurtigt, der sker så meget så tiden og måneden suser afsted. Næh, anderledes er det med Januar. Mage til mørk og grå måned skal man lede længe efter, det er måneden uden ende. I det mindste til Februar er det blevet lysere, og der er spæde tegn på forår (plus den er kort).

For at Januar skal blive mere sjov, har jeg tænkt mig (og gør det allerede) at svælge i søde sager, især kager som jeg særligt elsker. Jeg vil ikke forsage noget, så må jeg tage den sure tjans til Februar og holde igen. Så føles Januar måned forhåbentlig ikke så lang. som jeg også har skrevet før, havde jeg pengene, var jeg taget væk for længst, lige nu kender jeg nogle som er på dykker- og badeferie på Fillipinere i seks uger, tror du lige jeg er grøn af misundelse… Men mindre kan altså gøre det, og det er her mine elskede kager kommer ind i billedet.

Jeg ved dette er en modeblog, men denne blog er jo ikke som de fleste andre, og det skal den heller ikke være. Jeg håber der er nogle medsøstre derude som har forståelse for mit synspunkt, så kan vi altid gå på kur sammen senere :  )

Jeg holder af at bage og pønser på at lave flødeskumskager i weekenden, jeg eeelsker nemlig flødeskum, så jeg er lykkelig over at fastalavnsbollerne allerede er kommet til hos bageren. Jeg kan anbefale en hyggelig dansk blog lavet af en anden bagefan, en super dygtig en af slagsen iøvrigt, det er kagekonen, hun er inspirerende og dygtig.

Denne lagkage har hun bl.a. lavet, det er imponerende

Et lille sidespor på bloggen, men hvis ikke det var for det ( meget apropos) våde triste vejr, stod jeg nede hos min bager lige nu, guf…

About these ads