Tags

, , , , ,

Idag går modeugen i London for alvor igang, men inden da kan vi lige nå de 2 sidste shows under NY Fashion Week.

Jeg kan konstatere at 1920’er trenden som blev vist på catwalken under de forrige modeuger, går igen og vil fortsætte med at være aktuel. Så køber du noget trendy tøj i 20’er stil her til foråret, så kan du roligt føre det videre i garderoben frem til næste vinter.

Skind, skind og atter skind, det er bare en trend som ikke er til at komme udenom, den var på ALLE catwalks under modeugen. Så det vil næsten være underligt om denne trend ikke fortsætter, når nu modeugen rykker over atlanten. Jeg synes også der er en synlig maskulin tendens, der har været mange jakkesæt på catwalken, skarpskårne jakker, enkle kjoler og mange bukser.

Jeg er altid vild med det über klassiske amerikanske mærke Ralph Lauren, men Calvin Klein er også et solidt klassisk amerikansk mærke, en god pendant til de mere traditionelle mærker, med sin minimalistiske stil.

Her følger først Ralph Lauren efterfulgt af Calvin Klein, kollektionerne er så vidt forskellige så det burde ikke være noget problem at skelne dem fra hinanden ;  )

About these ads