Tags

, , , , , , , , , ,

Ligesom Anna Wintour altid er en sikker gæst til samtlige vigtige modeshows, er der også en række andre modefolk som er sikre gæster under modeugerne.

Jeg viser her nogle stjerner indenfor moden, som med garanti vil være tilstede under mange af de vigtige shows. Måske kan du her lære nogle nye ansigter at kende, så du ved hvem der har stor indflydelse på moden som helhed og designere i særdeleshed.

Tavi Gevinson er blot 15 år men har været mode darling længe. Hun står bag bloggen fashion rookie som hun grundlagde i en alder af blot 11 år, da hun var 13 år blev hun inviteret med til modeugen i New York. Idag står hun også bag sit eget magasin Style Rookie. Hun bliver anset som en original og dermed et moderne stil ikon. Ja man kan mene hvad man vil, men modebranchen elsker hende og hun må da også have ben i næsen, med så meget som hun har nået, i så ung en alder.

Hamish Bowles er international redaktør for amerikansk Vogue. Han er altid klædt lettere flamboyant, en slags moderne gentleman og er ikke bange for at gøre opmærksom på sig selv. Sidste år gik han til audition på amerikansk X Factor (det var vist noget med et væddemål med Anna Wintour…), et klip herfra ligger under billedet.

 

Susie Bubble er blogger, en af de allerførste faktisk, da hun startede sin modeblog style bubble tilbage i 2006. Hun var også en af de første bloggere som mode industrien anerkendte for alvor, og tog til sig. Hun er kendt for sin interesse og eksponering af nye og ukendte designere. Altid klædt i en sammensætning af skøre og vilde prints, og ofte underlige sko.

Michelle Harper er en mode konsulent, som nok først og fremmest er kendt for sin skøre stil, mange sammenligner hende med Dita Von Teese, men det er helt forkert efter min mening. Hun er stor fan af Zac Posen og vilde hatte.

Anna Dello Russo er endnu en kvinde, som bliver hyldet for sin vilde og originale stil. Hun er redaktør for japansk Vogue. Kig efter den mest ecxentrisk klædte kvinde på første række ved catwalken, og du kan være sikker på at det er Anna Dello Russo.

Bryan Boy er endnu en blogger. Med 1.4 millioner besøgende på sin blog bryan boy per måned er hans blog en af de mest besøgte (uha, stylekat har et stykke endnu). Helt tilbage i 2008 opkaldte Marc Jacobs en taske efter ham kaldet The BB. Han er glad for iklæde sig Alexander Wang og solbriller.

Her er den omtalte Marc Jacobs taske.

Giovanna Battaglia er mode redaktør på italiensk Vogue, og den mere afdæmpede lady til Anna dello Russo’s vilde modedyr (Anna Dello Russo er nemlig også italiener). Hun er også tidligere muse for Dolce & Gabbana.

Caroline Sieber er stylist, og en af de mange unge smarte ambassadører for Chanel.  En slags østrigsk pendant til Rachel Zoe, da hun også klæder stjernerne på. Hun er iøvrigt altid glad for det lårkorte look.

Taylor Tomasi Hill kan man altid genkende, på hendes orange røde lokker. Hun er tidligere accessories redaktør på amerikansk Marie Claire, men idag arbejder hun som kreativ redaktør på hjemmesiden Moda Operandi, hvor man kan shoppe de hotteste designere. Mange af de kendte designere er hun venner med, og via disse venskaber skaffer hun sig plads på første række til diverse shows.

Mode redaktøren for amerikansk Elle Kate Lanphear er kendt for sin enkle stil, og er stor fan af sort. Hun ser altid tæske sej ud, og er en minimalistisk modsætning til de før viste mere spraglede modefolk ;  )

Joanna Hillman er mode redaktør på Harpers Bazaar. Hun bliver ofte vist på diverse street style blogs, da hun har lige det look som disse hjemmesider er vilde med. Hun er glad for dæmpede toner tilsat enkle friske farver såsom røde læber og accessories i en klar farve.

På bloggen Bagspurse kan du se flere lækre looks fra “gaden” under modeugerne. Her er også flere billeder af de personer jeg har fremhævet her i indlægget, faktisk en lækker hjemmeside :  )

About these ads