Tags

, , , , , ,

Du skal ikke tro, at det blot er kære Onkel Karl (Karl Lagerfeld) som der kan finde ud af at komme med kulørte kommentarer i tide og utide. Ihvertfald holder Roberto Cavalli sig heller ikke tilbage, når han bliver interviewet, og hvor er vi glade for det her på stylekat, for underholdende indslag er altid velkomne her på bloggen ;  )

Ser du, i denne uge forløber the Salone Internazionale del Mobile, eller blot Milan Design Week, en stor international design messe. Her udstiller mange italienske modehuse også, og fremviser deres bud på interiør og møbel designs.

Roberto Cavalli udstiller også, og i den forbindelse har han netop lavet interview med den italienske avis La Repubblica. Her er ærlighed og ligefremhed for alle pengene. Han fortæller bl.a. at han hader amerikansk mode, kalder det for “næsten” mode, ifølge ham er det er rædsomt og næsten ikke til at holde ud at se på?! Han mener skylden ligger hos Anna Wintour, som han kalder for en fantastisk jounalist men også en kvinde som udelukkende ønsker at alle andre kvinder skal ligne hende og opføre sig som hende….av…

For nylig var han også meget åbenhjertig på Twitter, her skrev han at han startede i modebranchen for at få chancen for at møde smukke kvinder. Det sgu meget ærligt og lidt kært ;  )

Nu har jeg samlet et galleri til dig. Først er vist Roberto Cavalli, så en collage af hans private hjem, så billeder af Roberto Cavalli’s interiør og Home produkter som inkluderer (surprise) masser af leopard mønster.

Sidst er der billeder fra messen, vor Marni netop har udstillet nogle stole. Disse stole er alle produceret af tidligere fanger i Columbia, et projekt som har til opgave at støtte tidligere fangers vej tilbage til arbejdsmarkedet. Senere vil stolene gå på auktion, hvor overskuddet vil gå til støtte af børn af indsatte mødre ( kom ikke at sig at Marni ikke er samfunds orienteret).

Galleriet runder af med Missoni’s bud på bolig indretning anno 2012

Imorgen tidlig drager jeg på familie besøg i nord jylland, så ingen nye indlæg de kommende dage :  (    Men skal nok sætte mig ved tasterne, så snart jeg er landet i KBH igen :  )

God weekend

 

About these ads