Tags

, , , ,

Hvor er det super længe siden, jeg har skrevet om skønhed her på bloggen.

Men skal jeg være ærlig, har jeg ikke prøvet nogle produkter som har været gode nok til at blive rost her på bloggen. Tilgengæld har jeg prøvet produkter som har skuffet, og det er måske lige så vigtigt at nævne, så nogle læsere måske selv kan undgå fejl køb.

Jeg tror efterhånden at alle har hørt om Morrocan oil, som nok har været det mest hypede hår produkt de sidste mange år. Og jeg hoppede selv på hypen, mente at der da måtte være noget om al den omtale.

Jeg må så være en af de få, som faktisk er skuffet over produktet. Jeg har meget tykt, groft og tørt hår, så man skulle mene at en olie netop ville være genial til mine tørre lokker. Nu skal det lige siges, at mit hår nærmest ikke kan få fugt nok, jeg kan bruge hårmake uden at skylle det ud (dog i mindre mængder). Men Morrocan Oil har ikke gjort mit hår mere blødt og lækkert, og så har jeg det virkelig svært med den meget stærke parfumerede/kunstige duft som den har (jeg har altid haft det svært med kraftige parfumer).

Jeg vil også lige “advare” mod Redken All Soft Argan oil som jeg også har prøvet, den er håbløs, gav ikke mit hår mere fugt og når jeg så øgede mængden blev håret blot fedtet, buh.

Jeg har faktisk aldrig prøvet et Dennis Knudsen produkt før, men når noget er godt, så er det bare med at sprede budskabet. Og Dennis Knuden’s Leave in oil/conditioner har faktisk gjort dét, som Morrocan Oil ikke kunne, nemlig give fugt uden at tynge, og gøre mit hår dejlig blødt. Så har du også tendens til tørt hår, så kan jeg varmt anbefale produktet, som iøvrigt også er dejligt fri for parabener. Det er ikke sidste gang, jeg vil prøve et Dennis Knudsen produkt. Prøv dig frem m.h.t mængden, den er også rigtig god i tørt hår. Og duften er mild, hurra for det!

Du kan købe Dennis Knudsen i større supermarkeder, Magasin og Matas.

Og glæd dig til næste indlæg, for i dag kommer aftenen som jeg selv ser frem til hele året. For de mode glade er The Met Gala en langt større og mere ekstravagant mode opvisning end Oscar showet. Det er i nat dansk tid, og jeg vil bringe billeder af de flotteste rober, og de mest kiksede kjoler her på bloggen. Det kan kun blive underholdende!

About these ads