Tags

, , , ,

I dag startede Cannes filmfestivalen officelt, og det er kun skønt, for så er der masser af stjerner i smukke rober at se på.

Jeg kan godt li’, at der allerede i dag har der været flere stylekat favoritter på den røde løber eks. Tilda Swinton, Freida Pinto, Jane Fonda og Diane Kruger (hende er jeg slet ikke nået til endnu her på bloggen, men det skal nok komme).

Og at dømme efter de første billeder, tegner det godt, for her er ingen fæle looks. Selvom jeg selvfølgelig håber at der vil komme nogle enkelte i løbet af festivalen, det må jo heller ikke blive for pænt og kedeligt ;  )

Skal jeg fremhæve nogen fra galleriet, må det være Bérénice Béjo (som du måske kender fra The Artist) hun bar en smuk rød Louis Vuitton kjole, Diane Kruger i aqua farvet Giambattista Valli kjole, og endelig Freida Pinto som var et frisk pust i sit Michael Angel look ( de sølvfarvede Louis Vuitton sandaler synes jeg dog er lige lovlig klodsede, men det er blot mig).

Nyd billederne og se om du kan suge lidt af den sydfranske varme til dig imens. Nyd også lige Ewan McGregor, for det er altid dejligt med lidt ekstra øjen guf, mums ;  )

 

About these ads