Tags

, , ,

I aftes var endnu en af de mange gala fester, som finder sted under film festivalen i Cannes. Men for de mode bevidste var denne nok særligt interessant, for her var tale om et velgørenheds gala arrangeret af eks redaktør for fransk Vogue og nu über stylist Carine Roitfeld. Det er en tilbagevendene begivenhed hvert år under festivalen, at der afholdes et velgørenheds gala til fordel for aids forskning.

Jeg har samlet de bedst klædte fra aftenen, og selvfølgelig er Diane Kruger med her også ;  ) Hun bar iøvrigt Chanel, nyd hende og en masse andre kendte folk fra modebranchen, heriblandt en masse kendte modeller, som også var på catwalken igår. Carine Roitfeld havde dikteret at alt tøj på catwalken skulle være sort. Så der blev auktioneret bort lutter sorte klæder fra designere som Alexander Wang, Balenciaga, Chanel, Dior, Fendi, Givenchy, Pucci, Louis Vuitton, Versace, Christopher Kane etc. Très chic, non?

Åh jo, som rosinen i pølse enden har jeg også vedlagt et billede af Janet Jackson, som er kommet med som “aftenens kiks”. Hun var tilpas uheldig til, at hun skulle med her, læg mærke til den totalt uskønne pasform som hendes kjole har. Skal man dømme ud fra bulerne på overdelen, ser det ud til at kære Janet har hele 4 bryster!? Måske er dette et meget tiltalende look til de bryst fixerede mænd som findes derude? ;  )

About these ads