Tags

, , ,

Husker du ikke tydeligt, den super populære “blomster” kollektion fra Louis Vuitton tilbage i 2003, hvor det franske modehus samarbejde med den japanske kunstner Takashi Murakami? Jeg synes selv det var et herligt frisk pust til det lidt støvede franske modehus, OG at taskerne med de glade prints var ALLE vegne.

Og når nu noget har været en overvældende succes, hvorfor så ikke gentage den. Eller rettere, Marc Jacobs (chef designer hos Louis Vuitton) har besluttet at modehuset endnu engang skal samarbejde med en japansk kunstner om en kollektion. Det var også Marc Jacobs som i sin tid selv valgte Takashi Murakami til opgaven, denne gang har han valgt den kendte japanske kunstner Yayoi Kusama.

Og nu ville jeg så (endnu engang) ønske, at jeg lige havde en pengetank ligesom Joakim Von And, så jeg selv kunne tage del i den herlige kollektion. Jeg må indtil videre nøjes, med at sukke over de netop offentliggjorte billeder, som viser en sikker succes, og købe Marc Jacobs næste duft, som jo også er en smuk sag med masser af prikker.

Jeg vil gerne vove at påstå, at denne kollektion bliver mindst lige så efterspurgt, som den foregående.

Se, det er ikke kun stylekat som elsker prikker ;  )

Se mere på Louis Vuitton’s egen hjemmeside

About these ads