Tags

, , , , ,

Denne kollektion vil jeg glæde mig til, selvom jeg næppe selv vil kunne passe noget derfra når tiden kommer…

Ser du til efteråret kommer en film som enhver romantiker bare MÅ se, nemlig film versionen af den klassiske roman Anna Karenina af Tolstoy. Og ikke bare en hvilken som helst film, næh den er med dronningen af kostume dramaer, nemlig Keira Knightly (som stylekat allerede har hyldet) og instrueret af Joe Wright som i mine øjne står bag den største tåreperser af en film: Soning (eller Atonement på engelsk), hold da op den er deprimerende, men på en god måde ;  )

Nu er det her en mode blog, så der er skam også en mode vinkel. Det er lige blevet offentliggjort at kostume designeren fra filmen, Jacqueline Durran, vil skabe en kollektion for Banana Republic, en kollektion som vil være stærkt inspireret af Keira Knightley’s look i filmen. Forvent ikke 1800 tals kostumer, men mere kjoler inspireret af Diors New Look fra 1950’erne med masser af hatte, frakker med pelskraver og tonsvis af smykker med perler og similisten. Lyder dekadent og glamouriøst.

Vi danskere kan jo handle hos Banana Republic, da de sender til DK. Og vi kan shoppe kollektionen når den kommer til oktober, godt en måned før filmen får verdens premiere. Priserne vil ligge fra 30 til 325 $.

Det er iøvrigt ikke første gang at Banana Republic samarbejder med en kostume designer. Hele 2 Mad Men inspirerede kollektioner har været i Banana Republics butikker. Jeg husker også en kollektion i H&M, som var designet af kostume designeren på The Girl With the Dragon Tatoo. Håber det fortsætter, det er dejligt at kunne låne lidt Hollywood magi til garderoben :  )

Her nogle få billeder fra filmen, som tegner smukt.

Og her en trailer fra omtalte film

 

Sikke et lækkert efterår vi går i møde. Først sko kollektion fra Manolo Blahnik hos J.Crew, så en Marilyn Monroe kollektion hos Mac og nu ægte film glamour hos Banana Republic. Så kan man sandelig blive lækker fra top til tå :  )

About these ads