Tags

, , , , , ,

Endelig et billede hvor jeg har kjole på. Vejret har jo ikke været til sommerkjoler desværre, da jeg ellers elsker kjoler, og samtidig er det noget nemmere at tage på, når nu man har svært ved at passe underdele generelt.

Kjolen er fra J.Crew, det samme er det neon pink bælte (læg mærke til, hvordan jeg lettere desperat prøver at holde fast i en talje…), solbrillerne er Moschino, skoene fra Flying A og så en skøn lille sommertaske fra Kate Spade. Mine læber matcher næsten bæltet (Nars læbestift i Schiap), men det kan man stort set ikke ane.

Mon ikke maven bliver noget større i disse dage, hvor jeg spiser masser af rester fra den lækre lagkage, som jeg fik på min fødselsdag? Jeg har jo før fortalt om min manglende rygrad, men hvem kan nu også takke nej til en smuk lagkage i køleskabet? ;  )

About these ads